CSOMAGAJÁNLATOK ÉS ÁRAK

Választható csomagok

A megbízói igényeknek megfelelően több csomagot állítottam össze, amelyek alapján kiválaszthatja a megfelelőt.

„Rapid csomag”
65.000,- Ft/alkalom

A Rapid csomagot azoknak az ügyfeleimnek ajánlom, akik még nem választották ki a megvásárolni kívánt ingatlant, viszont szeretnék a szakértői szemmel is megnézetni a szóba jöhető házakat, lakásokat. A Rapid csomag során az ingatlant közösen bejárjuk, és egy alap állapotfelvételt végzünk. A bejárás végén egy rövid, szóbeli értékelést kap az ingatlanról, de részletes dokumentáció nem készül. Ez alapján rangsorolni tudja a megnézett lakóépületeket.

„Alap csomag”
95.000,- Ft/alkalom

Az Alap csomagban már egy részletes, fényképekkel kiegészített állapotfelmérési jegyzőkönyv is készül a megtekintett családi házról, lakásról. Az így elkészített dokumentáció pontos és világos képet mutat a megvásárolni kívánt épületről. Kiváló alapja lehet az eladóval szembeni áralkunak. Ezt a felmérési csomagomat az ajánlatadás előtt álló ügyfeleimnek ajánlom.

„Extra csomag”
175.000,- Ft/alkalomtól

A Bővített csomag egy komplex szolgáltatást tartalmaz. A részletes állapotfelmérésen, épületdiagnosztikán kívül felmérem az ügyfeleim igényeit és ez alapján nem csak az ingatlan állapotáról kapnak teljeskörű képet, hanem a kívánt felújítási munkák költségéről is információt kapnak. A felújítási költségbecslést részletes műszaki tartalommal adom át a megbízó részére.

„Adásvétel csomag”
150.000,- Ft/alkalomtól

Az ebben a csomagban készített dokumentáció használható fel az adásvételi szerződés mellékleteként. Az adásvételi szerződésben rendszerint szerepel a „megtekintett állapotban” kifejezés. Ehhez javasolt egy részletes fényképdokumentáció elkészítése a már kiürített lakásról. Utólagos vitás esetekben, amennyiben nem kerül rögzítésre a megtekintett állapot, gyakorlatilag lehetetlen az eladón érvényesíteni a rejtett hibák okozta költségeket.

Kiszállási díjak és hétvégi felár:

Ráckeve 50 km-es körzetén belül és Budapesten nem számítok fel kiszállási díjat, azokat a fenti egységárak már tartalmazzák.

50-100 km-es távolságon belül a kiszállási díj 20.000,- Ft/alkalom.

Nagyobb távolságra egyedi ajánlat alapján történik a kiszállási díj megadása.

Amennyiben szükséges, hétvégén és ünnepnapokon is van lehetőség felmérésre. Ennek kiegészítő díja 25.000,- Ft/alkalom.

A fenti összegek nettó árak. Magánszemélyek esetén ezek a fizetendő összeget jelölik, alanyi adómentes számla készül.

Amennyiben a költségviselő gazdasági társaság, úgy 27%-os Áfa-t tartalmazó számla kerül kiállításra.